Stimați colegi,

       Ziua profesională a lucrătorului Procuraturii, consemnată la 29 ianuarie, este simbolul ce reunește onoarea și responsabilitatea activității pe care procurorii o exercită zilnic în interesul societății, fiind ghidați de litera legii și conștiința jurământului depus la numirea în funcție.

       Vă dorim ca această zi de conotație specială să fie prilejul pentru o introspecție asumată, privind realizarea angajamentului profesional, care să genereze sentimentul că ceea ce faceți are valoare și se aliniază standardelor înalte ale statutului deținut.

       Devenind procurori, ați ales nu doar o profesie, ci un mod de viață, în care efortul depus zilnic implică onestitate, integritate, curaj și perseverență, pentru a fi mereu în serviciul cetățeanului și a-i oferi încrederea în calitatea actului de justiție.

      Vă transmitem felicitări și exprimăm sinceră apreciere pentru determinarea cu care exercitați atribuțiile funcționale, dorindu-vă să aveți bucuria realizărilor profesionale și să mențineți puterea vocației pentru activitatea de procuror.

 

Consiliul Superior al Procurorilor